Sommar hos Mamsell K

----

Vårens fina saker börjar komma in i butiken.

Billiga presenter
Har du blivit bjuden på kalas, dop, bröllop eller fest och behöver fina och billiga presenter? Då har du hittat helt rätt. Hos oss på Mamsell K hittar du ett stort utbud av prisvärda och billiga presenter till alla åldrar. Det kanske till och med är du som fyller år eller gifter dig eller ska ordna ett barnkalas. Då har vi fina vimplar som du kan hänga över bordet eller i trädgården för att göra kalaset extra festligt. Vi säljer även godis från Gränna till kalaset samt kalaskort, dopkort och bröllopskort.

Retro i plåt
Våra roliga retro magneter har blivit en mycket populär produkt. Plåtburkar till kök och badrum har vi i massor av serier och i Retro stil från Strömshaga och Brommakortförlag.

  Inredning
För dig som brinner för inredning och vill skapa ett vackert och personligt hem så hittar du mängder av fin heminredning. Kanske behöver köket piffas upp med lite nya plåtburkar till förvaring, eller vill du baka härliga muffins och kakor. Låta dina fina kaffemuggar stå framme på en hylla och göm inte fina servetter i ett skåp. Fina kransar och ljusmanchetter har blivit modernt igen. Titta även på våra klockor i shabby chic stil med slitna och nötta detaljer och rostfläckar. Ditt sovrum inreder du enkelt med bokstäver och tavlor från Different Design, med texter. Våra vackra änglar i glas från Trademan. Från Miljögården kommer krukor som passar till ditt fönster eller inne på hyllan.
 

För barnen
Vi har leksaker för alla åldrar som främjar ditt barns lekar. Till dop har vi fina nallar från Bukowski och speldosor som passar perfekt som doppresent. Letar du efter presenter, prylar och julklappar till ditt barns julkalender så hittar du en mängd små och billaga sådana hos oss.

Dofter
Att skapa ditt eget spa hemma i ditt badrum gör du enkelt med hjälp av våra badbomberdoftljus, små knoppar av torkade rosor och lavendel. Du kan också hitta en tvål i ljuvliga dofter som innehåller olivolja och sheasmör samt doftpåsar.

Vi har ca 40 olika leverantörer och letar ständigt efter nya unika produkter och billiga presenter.